Firma byla založena v roce 1997 a v roce 2005 rozšířila svou činnost o lihovarnictví a výrobu likérů.
Valašská medovina je vyráběna z vybraných druhů medů. Jedná se o nápoj vzniklý kvašením medu nařeďeného vodou a upraveného kořením, bylinami nebo ovocnou šťávou.
Nabídka medovin:
Jedná se o medový likér s výjimečnou chutí. Destilát je vyroben ze směsí přírodních produktů se zaměřením na vysokou kontrolu vstupních surovin a vysokou jemnost destilátu. Snoubí se zde chuť sladkého medu s nahořklou chutí vyluhovaných léčivých bylin a slivovice. Čistý ovocný destilát dodává likéru jemnost a výjimečnost.
Jedná se o ořechový likér, který je význačný svou nahořklou chutí, která vznikla výluhem zelených ořechů. Tato chuť je doplněna sladkou příchutí medů. Chuť je dále doplněna směsí léčivých bylin a velkého množství vyluhovaného koření.
Jedná se o čistý destilát z vybraných druhů švestek, který je po proběhlém kvašení destilován na vícenásobné destilační koloně. Při destilaci je dbáno nejen na vysokou kvalitu destilátu, ale také na jeho chuťové a aromatické prvky.
Jedná se o čistý destilát z vybraných druhů hrušek.