Moderní trendy, krajové speciality v podobě slezské kuchyně a místní suroviny pro jejich přípravu nabízí restaurace Hotelu Dlouhé Stráně v Koutech nad Desnou.
Slezské speciality se ve zdejším jídelníčku objevují nově od jara roku 2013. K přípravě pokrmů využívají tamní kuchaři také suroviny se značkou JESENÍKY originální produkt ®. Tradiční slezské recepty se budou v jídelníčku obměňovat, aby hosté, kteří sem míří opakovaně, mohli ochutnat slezskou kuchyni v mnoha jejích podobách.
Restaurace se zaměřuje především na ubytované hosty, ale dveře zde mají otevřené i výletníci či milovníci dobrého jídla. "Naše kuchyně nabízí řadu minutek, které uspokojí bezpochyby každého gurmána. Nabízíme od studených pokrmů, přes ryby či kuřecí a vepřové speciality až po sladké dobroty," lákají pracovníci zdejšího hotelu k návštěvě.
Hotel nabízí nejen speciality, ale také příjemné prostředí a moderní wellness.