Pivovar vyrábí pivo řemeslným postupem za použití kvašení v otevřených kádích a produkuje pivo nefiltrované a nepasterizované se všemi zdravotními benefity a tradiční chutí. Místní voda, slady z Kroměřížska a Žatecký chmel dodávají pivu tu nejlepší chuť a kvalitu.
Sortiment zahrnuje světlá piva stupňovitosti 11° a 12° a polotmavý speciál 13°. Příležitostně se vaří také speciální piva a pivovar je schopen se přizpůsobit požadavkům zákazníků.
Světlý ležák vařený s vyšší hořkostí, kterou mu dodávají žatecké chmele. Pivo je vyrobené ze dvou druhů kvalitních moravských sladů tradičním dvourmutovým způsobem a dozrává minimálně 30 dnů.
Klasický spodně kvašený světlý ležák plzeňského typu, který je vařen léty osvědčeným dvourmutovým způsobem.
Polotmavý speciál s přídavkem karamelového sladu. Rafinovaná chuť přechází z karamelové, přes sladovou a je zakončena příjemnou chmelovou hořkostí.
Sváteční pivo charakterizuje sladká medová chuť a vůně, chmelové aroma a výjimečná plnost. Při vaření se používá lesní med od včelaře z Vysočiny, hanácký slad z humnové sladovny, žatecký chmel a koválovická voda.