Zvu vás na praktický přednáškový kváskový kurz v Olomouci ! Po kurzu vám bude jasno, co je to kvásek a jak se o něj starat a na co vše se dá použít. Kousek mého živého 12letého Kváska si i odnesete. Zaděláme si jedno vzorové těsto na chleba a jeden chleba si upečeme a několik chlebů ochutnáte. Načerpáte spoustu z mých 13letých zkušeností a budete mít inspiraci na další použití kvásku při pečení a vaření.
Dozvíte se, jaké jsou mýty a pověry o kvásku a co rozhodně nedělat a proč. Pak hned druhý den si zakrojíte ze svého chleba. I po kurzu vám ráda pomohu radou k vašemu pekařskému úspěchu. Na kurzu si můžete pořídit moje kuchařky a receptáře. Přijdou vám vhod i další užitečné věci na pečení a vaření. Např. koření Benkor, moravské ošatky, smaltované formy, pytlíky na pečivo, nože KDS a pilky Victorinox, slad... atd. Kurzovné je 750 Kč Počet míst je omezen.
Přihlásíte se na webu, v záložce E-obchod. Na mail vám po zaplacení kurzovného pošlu před kurzem doplňující podrobnosti.
Děkuji vám za sdílení události svým přátelům! Těšíme se na setkání s vámi Jana Berková a Kvásek www.kvaskovakucharka.cz tel. 732 286 192