Jedinečné gastro večery v Nezvalově Arše - Turistický informační portál Olomouckého kraje

Jedinečné gastro večery v Nezvalově Arše


Nacházíte se:
22.09.2022

Léto už sice skončilo, ale užít si atmosféru přímořské dovolené můžete i na podzim. A nemusíte kvůli tomu ani cestovat daleko. Stačí vyrazit na monotématický gastrozážitek do Nezvalovy Archy v centru Olomouce. Čerstvé slávky připravené šéfkuchařem podle osvědčených receptů vás přenesou v myšlenkách na míle daleko a na jazyku se vám rozplynou chutě Středomoří.

JEDINEČNÉ GASTRO VEČERY V NEZVALOVĚ ARŠE Nezvalova Archa je stylový samoobslužný hotel nedaleko centra Olomouce, který je jedinečný svým konceptem i krásnými uměleckými detaily. Ostatně už druhým rokem po sobě vyhrál cenu Hotel roku v kategorii 4* hotelů v Olomouckém kraji, kterou pořádá Czech Hotel Awards. A nyní přichází s projektem Gastro club Mušlárna, kdy se od 22. září můžete ve vybrané čtvrtky těšit na gastro večery v artových prostorách Nezvalovy Archy.

Šéfkuchař Roman Loubal při nich uvaří čerstvé slávky od vybraných dodavatelů podle svých oblíbených středomořských receptů.  

„Připravili jsme pro Vás zvýhodněnou startovací cenu ve výši 800 Kč za osobu do konce roku, která obsahuje předkrm, hlavní chod a desert,“ zní pozvánka z Nezvalovy Archy. Chuťový zážitek z tříchodového menu můžete doprovodit například vybranými víny z Vinařství Sonberk, které se stalo Vinařstvým roku 2020. Cena menu nezahrnuje nápoje a alkohol.

A na jaké dobroty se můžete těšit už ve čtvrtek 22. září?

PŘEDKRM Vitello Tonnato -telecí kýta, tuňák, kapary

HLAVNÍ CHOD Mušle slávky na víně -česnek, chilli, ančovička, bílé víno, řapíkatý celer, bylinková bageta Mušle slávky na žlutém curry - česnek, chilli, ančovička, curry, kokosové mléko, koriandr, bylinková bageta DESERT Pečená jablka se skořicí a granolou -jablka, čokoláda, ořechová granola, lime  

Menu se bude podávat mezi 17. a 22. hodinou a místo je potřeba rezervovat dopředu přes stránku https://nezvalovaarcha.cz/muslarna.

Můžete si zde také zakoupit voucher s platností do konce letošního roku a potěšit tímto nevšedním gastrozážitkem někoho blízkého.